Πιστοποίηση
καλής ποιότητας μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ταινιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο Ι μ που ικανοποιεί δεδομένου ότι δεν μπορώ να βρώ τις σωστές λέξεις. Σας ευχαριστούμε πολύς για το σεβασμό ποιότητάς σας και σοβαρός συνεχιστείτε σε αυτόν τον δρόμο.

—— Adil από Morogo

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
Έκθεση 2018 εκτύπωσης της Ιταλίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Printyoung
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : < 10%

Από το μας που καθιερώνεται το 2008, έχουμε συμμετάσχει ενεργά στις διάφορες επαγγελματικές εκθέσεις του εξοπλισμού εκτύπωσης και συσκευασίας. Μέχρι τώρα, έχουμε ενώσει περίπου 20 εκθέσεις στο σπίτι και στο εξωτερικό. Επωφεμένος κάθε ευκαιρίας να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες και τις όμοιες επιχειρήσεις, έχουμε τη συνεχείς βελτίωση και την ανάπτυξη.

 

Ακούμε ενεργά τους ιδιαίτερα θεωρημένους πελάτες μας για να ξέρουμε αληθινά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Αντίστοιχα, στοχεύοντας να δημιουργήσουμε τα μεγαλύτερα οφέλη για τους πελάτες, βελτιώνουμε συνεχώς τις μηχανές μας για να επιτύχουμε την τελειότητα. Με τις προσπάθειες έξι ετών, έχουμε εξαγάγει τα συσκευάζοντας μηχανήματα εκτύπωσης ασφαλίστρου μας pressesand σε περίπου 55 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Επιπλέον, οι ταλαντούχοι υπερπόντιοι πράκτορές μας έχουν εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους χρήστες και τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο.

 

Έχουμε παρευρεθεί στις ακόλουθες σημαντικές εκθέσεις:


1.  Το Μάιο του 2008, Γερμανία - ΈΚΘΕΣΗ ΜΈΣΟΥ ΕΚΤΎΠΩΣΗΣ DRUPA
Το DRUPA είναι η μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού εκτύπωσης στον κόσμο: ένας κόσμος, ένα Drupa. Συναντήσαμε πολλούς διεθνείς πράκτορες και επιτύχαμε τις διαταγές αξίας $50 εκατομμυρίων. Τα προϊόντα μας είχαν λάβει την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες.


2.  Τον Απρίλιο του 2009, Ντουμπάι, Ε.Α.Ε. - ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ & ΠΑΚΈΤΟ 09 ΚΌΛΠΩΝ ΚΌΛΠΩΝ

Η τυπωμένη ύλη Κόλπων & το πακέτο Κόλπων είναι μια σημαντική έκθεση στη Μέση Ανατολή. Συναντήσαμε διάφορους πελάτες από τη Μέση Ανατολή και καθιερώσαμε τη συνεταιριστική σχέση.


3.  Το Σεπτέμβριο του 2009, ΕΚΘΕΣΗ της Ιορδανίας - της ΚΙΝΑΣ


4. 2009, Σικάγο, ΗΠΑ - ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ 09
Η ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ είναι μια πολύτιμη έκθεση που πραγματοποιείται κάθε 4 έτη στις ΗΠΑ. Συναντήσαμε πολύ fromAmerica πελατών.

 

5. 2009, Πεκίνο, Κίνα - ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ 2009
Η ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ είναι η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται κάθε 4 έτη στην Κίνα.

 

6. 2010, Μεξικό - EXPOGRAFICA 2010
Το EXPOGRAFICA είναι η μεγαλύτερη έκθεση εκτύπωσης στο Μεξικό. Πήραμε τη μηχανή εκτύπωσης όφσετ και το φάκελλό μας gluer εκεί. Οι πελάτες ήταν αρκετά ικανοποιημένοι με την άριστη απόδοση του εξοπλισμού εκτύπωσής μας και του εξοπλισμού συσκευασίας. Συνεπώς, υπογράψαμε έναν μεγάλο αριθμό διαταγών.

 

7. Το Μάιο του 2012, Γερμανία - DRUPA 2012

 

8. 2013, Μεξικό - EXPOGRAFICA 2013

 

9. 2013, Dongguan, Κίνα - SINO ΧΑΡΤΟΚΙΒΏΤΙΟ 2013 FOLFING

 

10.  2013, Πεκίνο, Κίνα - ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ 2013

 

11.  16$ος-22$ος, τον Ιούλιο του 2014 Βραζιλία - EXPOPRINT ΛΑΤΙΝΙΚΉ ΑΜΕΡΙΚΉ 2014

 

Επιπλέον, πρόκειται να συμμετέχουμε σε ΟΛΟΙ στην ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ το 2014 που κρατιέται στο νέο διεθνές κέντρο έκθεσης της Σαγκάη στον 14$ος-17$ο, το Νοέμβριο του 2014, τη Σαγκάη, Κίνα. Θα επιδείξουμε το νέο εξοπλισμό εκτύπωσής μας και τον εξοπλισμό συσκευασίας στην περίπτωση. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε εκεί! 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Caren

Τηλ.:: 86-21-61681168

Φαξ: 86-21-60917881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)