Πιστοποίηση
καλής ποιότητας μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ταινιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο Ι μ που ικανοποιεί δεδομένου ότι δεν μπορώ να βρώ τις σωστές λέξεις. Σας ευχαριστούμε πολύς για το σεβασμό ποιότητάς σας και σοβαρός συνεχιστείτε σε αυτόν τον δρόμο.

—— Adil από Morogo

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
Έκθεση 2018 εκτύπωσης της Ιταλίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Printyoung
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : < 10%

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποικίλων λύσεων εξοπλισμού στην κατασκευή των κιβωτίων εγγράφου, των χαρτοκιβωτίων, των τσαντών εγγράφου, των βιβλίων, των περιοδικών και άλλων προϊόντων εγγράφου βασισμένων στις ανάγκες των πελατών. Είμαστε σε θέση την ιδιαίτερα αποδοτική υπηρεσία και εγγυώμαστε για το σταθερό σύστημα του εξοπλισμού σας την κατάλληλη λειτουργία και.

 

1. Έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με σας, να καταλάβουν τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουν την πιό οικονομική λύση για σας. Εν τω μεταξύ, είμαστε ευτυχείς να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, που καθιστούν τον εξοπλισμό μας επιλέξιμο στο προϊόν προϊόντων με τις απαραίτητες προδιαγραφές σας.

 

2. Έχοντας το περιεκτικό δίκτυο υποστήριξης, μπορούμε να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό εκτύπωσής μας και τον εξοπλισμό συσκευασίας συνολικά. Με τους παγκόσμιους πράκτορές μας, μπορούμε γρήγορα να παρέχουμε τον εξοπλισμό και τα συμπληρωματικά εξαρτήματα για τους πελάτες όπως απαιτείται.

 

3. Οι εικόνες και το βίντεο για την επιθεώρηση προϊόντων μας θα σας σταλούν σε και θα ζητήσουμε την επιβεβαίωσή σας πριν από την παράδοση. Επομένως, παρακαλώ βεβαιώνεται για να αγοράσει τον εξοπλισμό μας.

 

4. Το τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να κανονιστεί για να κάνει την επιτόπιες εγκατάσταση και την ανάθεση. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μας στείλετε κάποιο σε, και θα παράσχουμε την ελεύθερη κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη λειτουργία.

 

5. Η εγγύηση ενός έτους παρέχεται για τους όλους Τύπους εκτύπωσης και τα συσκευάζοντας μηχανήματά μας. Εάν το προϊόν έχει τα ποιοτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγγυητικής περιόδου, είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τα ελεύθερα μέρη αντικατάστασης.

 

6. Θα επισκεφτούμε τακτικά τους πελάτες μας για να καταλάβουμε τον πραγματικό όρο του εξοπλισμού χρησιμοποίησης. Θα ακούσουμε σας προσεκτικά και θα κάνουμε τις περαιτέρω βελτιώσεις.

 

7. Δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τη μακρινή τεχνική υποστήριξη, παρακαλώ να κοινοποιήσει σε μας το πρόβλημά σας μέσω του τηλεφώνου, του βίντεο και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και των τεχνικών μας θα σας δώσει γρήγορα ένα χέρι.

 

8. Προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη διάρκειας ζωής για τις μηχανές εκτύπωσής μας και τις μηχανές συσκευασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Caren

Τηλ.:: 86-21-61681168

Φαξ: 86-21-60917881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)