Μας ελάτε σε επαφή με
Caren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13818020601

WhatsApp : +008613816748090

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Διεθνής Co. βιομηχανίας της Σαγκάη Printyoung, ΕΠΕ

  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Printyoung Αριθμός Υπαλλήλων
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η διεθνής Co. βιομηχανίας της Σαγκάη Printyoung, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί τυπώνοντας και συσκευάζοντας κατασκευαστής εξοπλισμού και ένας προμηθευτής. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα. Και έχουμε τα εργοστάσια σε Zhejiang, Shandong και τη επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Οι άνθρωποί μας έχουν περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην εκτύπωση του τομέα. Η επιχείρησή μας έχει περάσει το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων από Intertek BV & SGS. 

Ιστορία

Από το μας που καθιερώνεται το 2008, έχουμε συμμετάσχει ενεργά στις διάφορες επαγγελματικές εκθέσεις του εξοπλισμού εκτύπωσης και συσκευασίας. Μέχρι τώρα, έχουμε ενώσει περίπου 20 εκθέσεις στο σπίτι και στο εξωτερικό. Επωφεμένος κάθε ευκαιρίας να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες και τις όμοιες επιχειρήσεις, έχουμε τη συνεχείς βελτίωση και την ανάπτυξη.

 

Ακούμε ενεργά τους ιδιαίτερα θεωρημένους πελάτες μας για να ξέρουμε αληθινά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Αντίστοιχα, στοχεύοντας να δημιουργήσουμε τα μεγαλύτερα οφέλη για τους πελάτες, βελτιώνουμε συνεχώς τις μηχανές μας για να επιτύχουμε την τελειότητα. Με τις προσπάθειες έξι ετών, έχουμε εξαγάγει τα συσκευάζοντας μηχανήματα εκτύπωσης ασφαλίστρου μας pressesand σε περίπου 55 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Επιπλέον, οι ταλαντούχοι υπερπόντιοι πράκτορές μας έχουν εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους χρήστες και τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο.

 

Έχουμε παρευρεθεί στις ακόλουθες σημαντικές εκθέσεις:


1.  Το Μάιο του 2008, Γερμανία - ΈΚΘΕΣΗ ΜΈΣΟΥ ΕΚΤΎΠΩΣΗΣ DRUPA
Το DRUPA είναι η μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού εκτύπωσης στον κόσμο: ένας κόσμος, ένα Drupa. Συναντήσαμε πολλούς διεθνείς πράκτορες και επιτύχαμε τις διαταγές αξίας $50 εκατομμυρίων. Τα προϊόντα μας είχαν λάβει την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες.


2.  Τον Απρίλιο του 2009, Ντουμπάι, Ε.Α.Ε. - ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ & ΠΑΚΈΤΟ 09 ΚΌΛΠΩΝ ΚΌΛΠΩΝ

Η τυπωμένη ύλη Κόλπων & το πακέτο Κόλπων είναι μια σημαντική έκθεση στη Μέση Ανατολή. Συναντήσαμε διάφορους πελάτες από τη Μέση Ανατολή και καθιερώσαμε τη συνεταιριστική σχέση.


3.  Το Σεπτέμβριο του 2009, ΕΚΘΕΣΗ της Ιορδανίας - της ΚΙΝΑΣ


4. 2009, Σικάγο, ΗΠΑ - ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ 09
Η ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ είναι μια πολύτιμη έκθεση που πραγματοποιείται κάθε 4 έτη στις ΗΠΑ. Συναντήσαμε πολύ fromAmerica πελατών.

 

5. 2009, Πεκίνο, Κίνα - ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ 2009
Η ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ είναι η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται κάθε 4 έτη στην Κίνα.

 

6. 2010, Μεξικό - EXPOGRAFICA 2010
Το EXPOGRAFICA είναι η μεγαλύτερη έκθεση εκτύπωσης στο Μεξικό. Πήραμε τη μηχανή εκτύπωσης όφσετ και το φάκελλό μας gluer εκεί. Οι πελάτες ήταν αρκετά ικανοποιημένοι με την άριστη απόδοση του εξοπλισμού εκτύπωσής μας και του εξοπλισμού συσκευασίας. Συνεπώς, υπογράψαμε έναν μεγάλο αριθμό διαταγών.

 

7. Το Μάιο του 2012, Γερμανία - DRUPA 2012

 

8. 2013, Μεξικό - EXPOGRAFICA 2013

 

9. 2013, Dongguan, Κίνα - SINO ΧΑΡΤΟΚΙΒΏΤΙΟ 2013 FOLFING

 

10.  2013, Πεκίνο, Κίνα - ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ ΚΙΝΑ 2013

 

11.  16$ος-22$ος, τον Ιούλιο του 2014 Βραζιλία - EXPOPRINT ΛΑΤΙΝΙΚΉ ΑΜΕΡΙΚΉ 2014

 

Επιπλέον, πρόκειται να συμμετέχουμε σε ΟΛΟΙ στην ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΎΛΗ το 2014 που κρατιέται στο νέο διεθνές κέντρο έκθεσης της Σαγκάη στον 14$ος-17$ο, το Νοέμβριο του 2014, τη Σαγκάη, Κίνα. Θα επιδείξουμε το νέο εξοπλισμό εκτύπωσής μας και τον εξοπλισμό συσκευασίας στην περίπτωση. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε εκεί! 

Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Υπηρεσία

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποικίλων λύσεων εξοπλισμού στην κατασκευή των κιβωτίων εγγράφου, των χαρτοκιβωτίων, των τσαντών εγγράφου, των βιβλίων, των περιοδικών και άλλων προϊόντων εγγράφου βασισμένων στις ανάγκες των πελατών. Είμαστε σε θέση την ιδιαίτερα αποδοτική υπηρεσία και εγγυώμαστε για το σταθερό σύστημα του εξοπλισμού σας την κατάλληλη λειτουργία και.

 

1. Έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με σας, να καταλάβουν τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουν την πιό οικονομική λύση για σας. Εν τω μεταξύ, είμαστε ευτυχείς να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, που καθιστούν τον εξοπλισμό μας επιλέξιμο στο προϊόν προϊόντων με τις απαραίτητες προδιαγραφές σας.

 

2. Έχοντας το περιεκτικό δίκτυο υποστήριξης, μπορούμε να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό εκτύπωσής μας και τον εξοπλισμό συσκευασίας συνολικά. Με τους παγκόσμιους πράκτορές μας, μπορούμε γρήγορα να παρέχουμε τον εξοπλισμό και τα συμπληρωματικά εξαρτήματα για τους πελάτες όπως απαιτείται.

 

3. Οι εικόνες και το βίντεο για την επιθεώρηση προϊόντων μας θα σας σταλούν σε και θα ζητήσουμε την επιβεβαίωσή σας πριν από την παράδοση. Επομένως, παρακαλώ βεβαιώνεται για να αγοράσει τον εξοπλισμό μας.

 

4. Το τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να κανονιστεί για να κάνει την επιτόπιες εγκατάσταση και την ανάθεση. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μας στείλετε κάποιο σε, και θα παράσχουμε την ελεύθερη κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη λειτουργία.

 

5. Η εγγύηση ενός έτους παρέχεται για τους όλους Τύπους εκτύπωσης και τα συσκευάζοντας μηχανήματά μας. Εάν το προϊόν έχει τα ποιοτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγγυητικής περιόδου, είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τα ελεύθερα μέρη αντικατάστασης.

 

6. Θα επισκεφτούμε τακτικά τους πελάτες μας για να καταλάβουμε τον πραγματικό όρο του εξοπλισμού χρησιμοποίησης. Θα ακούσουμε σας προσεκτικά και θα κάνουμε τις περαιτέρω βελτιώσεις.

 

7. Δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τη μακρινή τεχνική υποστήριξη, παρακαλώ να κοινοποιήσει σε μας το πρόβλημά σας μέσω του τηλεφώνου, του βίντεο και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και των τεχνικών μας θα σας δώσει γρήγορα ένα χέρι.

 

8. Προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη διάρκειας ζωής για τις μηχανές εκτύπωσής μας και τις μηχανές συσκευασίας.

Η ομάδα μας

Κίνα Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0