Πλήρως αυτόματη μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ταινιών με τον προγραμματίσημο έλεγχο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: PRINTYOUNG
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: SAFM - 800
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/σύνολα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο χαρτοκιβώτιο αρχικά, και έπειτα ενισχυμένος με την ξύλινη περίπτωση για την εξωτερ
Χρόνος παράδοσης: 30 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: T/T ή Δυτική Ένωση
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα ανά μήνα
Μέγεθος χαρτιού Max: 780*1040mm Ελάχιστο μέγεθος εγγράφου: 350*300mm
Πάχος εγγράφου: 125500gsm Max που τοποθετεί την ταχύτητα σε στρώματα: 40m/min
Ακαθάριστη δύναμη: 22kW Συνολικό βάρος: 1500kg
Υψηλό φως:

μηχανή ελασματοποίησης εγγράφου

,

μηχανή ελασματοποίησης εξώθησης

Πλήρως αυτόματη μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ταινιών με τον προγραμματίσημο έλεγχο

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο SAFM - 800
Ανώτατο μέγεθος εγγράφου 780*1040mm
Ελάχιστο μέγεθος εγγράφου 350*300mmm
Πάχος εγγράφου 125-500g/㎡
Max που τοποθετεί την ταχύτητα σε στρώματα 40 m/min
Ακαθάριστη δύναμη 22kw
Συνολικό βάρος 1500kg
Γενικές διαστάσεις 4800*1650*1700mm

 

Περιγραφή:

 


SAFM - πλήρως αυτόματο laminator 800 σχεδιάζεται για τη θερμική ελασματοποίηση ταινιών. Αυτό το laminator αποτελείται από τη σίτιση της μονάδας, τοποθέτηση σε στρώματα της μονάδας και της μονάδας χωρισμού εγγράφου και του συστήματος συλλογής εγγράφου. Το ηλεκτρικό και αεροκίνητο σύστημα είναι εξοπλισμένο με τον προγραμματίσημο έλεγχο (PLC). Η θέρμανση του ρόλου υιοθετεί το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης πετρελαίου η θερμοκρασία τοποθέτησης σε στρώματα. Αυτή η μηχανή συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συμπαγούς δομής, υψηλή αυτοματοποίηση, εξανθρωπισμένο σχέδιο λειτουργίας, και είναι μια άριστη επιλογή για τις μεγάλες και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Χρησιμοποιείται για την προ-κολλημένα ελασματοποίηση ταινία και το έγγραφο.

 

1. Το αυτόματο paperfeeder υιοθετεί τη oil-free κενή αντλία για να ταΐσει το έγγραφο αυτόματα.
2. Το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας εγγράφου είναι εξοπλισμένο χωρίς τον προστάτη εγγράφου και τον προστάτη σπασιμάτων εγγράφου, οι οποίοι ελέγχονται από τα φωτοηλεκτρικά και μηχανικά συστήματα. Όταν κανένα έγγραφο ή σπάσιμο εγγράφου δεν εμφανίζεται, η μηχανή θα σταματήσει αυτόματα για self-protection.
3. Η μεταβίβαση του πίνακα εφοδιάζεται με τον αναρροφητήρα αέρα και το μέτωπο βάζει κ.λπ. στη μεταβίβαση εγγράφου εγγύησης και επικαλύπτει σταθερός και κανονικός. 
4. Η υψηλή ακρίβεια καλυμμένου του χρώμιο κυλίνδρου θέρμανσης είναι εξοπλισμένη με το σύστημα θέρμανσης κυκλοφορίας πετρελαίου, το οποίο έχει την άριστη απόδοση στον έλεγχο θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία τοποθέτησης σε στρώματα είναι διευθετήσιμη επάνω στις εφαρμογές.
5. Το αεροκίνητο σύστημα πίεσης παρέχει αυτόματα τη σταθερή πίεση να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα τοποθέτησης σε στρώματα. Η πίεση είναι διευθετήσιμη επάνω στις εφαρμογές.
6. Ο άξονας επέκτασης αέρα απελευθερώνει την ταινία, και η απελευθέρωση ταινιών, και κάνει επίσης τη φόρτωση και την εκφόρτωση του ρόλου ταινιών καταλληλότερου. 
7. Ο συνδυασμός άξονα επέκτασης αέρα και φρενάροντας συσκευής μπορεί να ρυθμίσει την ένταση και την ταχύτητα απελευθέρωσης ταινιών.
8. Ο κόπτης ταινιών κόβει το πλάτος ταινιών για να το κάνει να συναντήσει το μέγεθος εγγράφου. Η ταινία περικοπών αφήνεται στον άξονα απελευθέρωσης ταινιών.
9. Η διατρυπώντας ρόδα ταινιών διατρυπά την άκρη ταινιών για την αυτόματη περικοπή του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου.
10. Συσκευή αντι-κυρτότητας: κατά περνώντας από τη συσκευή αντι-κυρτότητας, το τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο θα ισοπεδωθεί αμέσως και δεν θα κάμψει πάλι μετά από την περικοπή. 
11. Το αεροκίνητο τέμνον σύστημα πραγματοποιεί την αυτόματη περικοπή εγγράφου. 
12. Δόνηση που λαμβάνει τον πίνακα: το έγγραφο περικοπών στέλνεται στη δόνηση που λαμβάνει τον πίνακα, και θα συσσωρευθεί και θα τακτοποιηθεί αυτόματα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ms Caren

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613818020601

WhatsApp : +008613816748090